Alko chassis

Gesloten
Alex & Martine
moderator
moderator
Berichten: 6604
Lid geworden op: 17 dec 2009, 16:26
woonstreek: Sint-Niklaas
Motorhome merk en type: Carthago Chic 4.9

Alko chassis

Bericht door Alex & Martine »

Het AL-KO AMC-CHASSIS biedt niet alleen absoluut betrouwbare techniek en optimaal rijcomfort, maar ook de mogelijkheid voor een ruim bemeten opbouw met een royaal ruimteaanbod in de camper.
Een decennialange ervaring, specifieke knowhow en de allermodernste productietechnologieën geven AL-KO een beslissende voorsprong als wereldwijd toonaangevende fabrikant van caravan- en camperchassis.
De ongeëvenaarde kwaliteiten van het AL-KO AMC-CHASSIS zijn gebaseerd op het volbadverzinkte lichtgewicht diepgelegen chassis in combinatie met het door AL-KO ontwikkelde breedspooronderstel met onafhankelijke wielophanging. Samen vormen ze een innovatief concept dat meer zekerheid, een betere rijdynamiek en een onmiskenbaar hoger rijcomfort biedt!

Dankzij de innovatieve lichtgewicht-constructie biedt het AL-KO AMC-CHASSIS een substantiële gewichtsbesparing zonder dat dit de voortreffelijke stabiliteit van het chassis negatief beïnvloedt. En dat is goed nieuws: alles wat aan voertuiggewicht kan worden bespaard, kan immers worden benut voor extra bagage.
Een ideale combinatie: de beproefde, superieure techniek van het AL-KO AMC-DIEPGELEGEN CHASSIS met een voorwielaangedreven basisvoertuig. De succesformule luidt: Laag zwaartepunt = Betere rijstabiliteit Breedspooronderstel = Betere wegligging Onafhankelijke wielophanging, längslenker-as met torsievering en hoogwaardige schokdempers = Veiligheid en comfort op personenautoniveau.
A alko chassis.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gesloten